fbpx
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Stajling priče uz Style Stories – Ivana i Aleksandar

Stajling priče uz Style Stories – Ivana i Aleksandar

Dobar običaj je započeti dan dobrim stajlingom. Stajling je način da ispričate priču o sebi.

Style Stories je kompletna linija za stajling koja je nastala uz pomoć frizera i apsolutno je u stanju da odgvori potrebi svakog klijenta..Ova linija sadrži proizvode za predstilizaciju, proizvode za teksturu, paste, gelove i lakove za kosu i to u čak pet različita nivoa učvršćivanja. Jer, svaki stil ima svoju priču – kao što rekosmo na početku. 

Da sa ovim proizvodima mogu da se ispričaju dobre priče, svedoči tim profesionalaca, Ivana i Aleksandar, čiji salon Invest in your hair godinama sarađuje sa brendom Alfaparf Milano. Ovaj potpuno veseo par frizera, umetničkih kvaliteta i sposobnosti u kosi vidi teren na kojem započinje igra. I to kakva! Kosa je način da se u njima probude ideje , a onda sve to uklopi sa potrebama stajlinga.

Ivanu i Aleksandra smo ispratili na jednom divnom događaju održanom na dan rođenja Nikole Tesle, 10.jula 2021. U tu čast dizajnerka Dejana Milosavljević je kreirala sopstvenu liniju haljina koje su tog dana pričale priče iz života Nikole Tesle. Da bi ove priče bilo kompletne, za frizure divnih modela se pobrinuo već pomenuti dvojac.

Zamislite da frizura mora da oživi jedno vreme? Mnogima možda nije poznata činjenica, ali svakako jeste jedna od vrlo bitnih – Nikola Tesla je bio fasciniran visokom modom. Modeli Dejane Milosavljević su oživeli na sceni čitavo jedno vreme koje predstavlja spoj umetnosti, nauke i književnosti. Za ovu priliku su Ivana i Aleksandar uživajući pripremili 12 modela.

 

Uz podršku proizvoda linije Style Stories bilo je potpuno očekivano oživeti jednu priču . Oživljavanjem jednog vremena , stajling postaje svevremen. Spretne ruke profesionalaca učinile su da kosa na modelima blista a da priča jednog vremena bude izazov za oživljavanje u trenutku svevremenosti. Ovakvi izazovi umetničkom dvojcu nikada nisu teški , već naprotiv – ovo je način da uvek iznova i iznova potvrde sopstvene mogućnosti kao i mogućnosti proizvoda koje koriste.

 

 

Više o ovim fantastičnim ljudima moežete saznati na njihovim Instagram stranicama : Invest in your hair, Aleksandar Dodić, Beauty studio Refresh.

KROT DESIGN revija u video formatu je u nastavku. Uživajte.

 

 

 

Poslednji članci

Stajling priče uz Style Stories - Ivana i Aleksandar

Stajling priče uz Style Stories - Ivana i Aleksandar

July 13, 2021

Dobar običaj je započeti dan dobrim stajlingom. Stajling je način da ispričate priču o sebi. Style Stories je

Revolucija boja

Revolucija boja

June 30, 2021

Eksperimentisanje sa bojama je oduvek deo velikih izazova. Nekonvencionalne boje koje ekplodiraju od život

REVOLUTION NEON

REVOLUTION NEON

May 25, 2021

Dostupne nijanse (7): Electric Red, Dynamic Orange, Atomic Yellow, Shocoking Green, Crazy Blue, Sexy Magenta,

Kalendar objava

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorije članaka

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked