fbpx
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Revolucija boja

Revolucija boja

Eksperimentisanje sa bojama je oduvek deo velikih izazova. Nekonvencionalne boje koje ekplodiraju od života izazivaju smelost i posebne energije kod ljudi.

U asortimanu Alfaparf Milano boja , važno mesto uzimaju REVOLUTION boje koje se sa svojim ludačkim nijansama mogu koristiti za dodavanje ili pojačavanje tonova, ali i savršen izgled.

Da boja može da svetli u mraku čak i na kosi, uverite se uz 7 posebno kreiranih nijansi koje svetle pod UV svetlima. Za one koji eksperimentišu ili one koji žele samo da istaknu svoju ličnost – upotreba REVOLUTION boja može biti pravi izazov.

Nedavno je jedan od naših salonskih partnera imao priliku za potpunu transformaciju izgleda veoma posebnog električara. Nije imao novca za šišanje, ali je zato doživeo potpunu transformaciju u izgledu.

Priča našeg Tibora, celog frizera, ide ovako:

 

“Koristili smo BB Bleach na prirodnoj kosi u visini tona oko 6. Sa 30 volumena, oko 60 minuta. Posle toga smo isprali kosu uz kolekciju Semi di Lino DIAMOND. Prosušili smo kosu i započeli crtanje linija. Tada smo izdvojili sekcije za lude boje koje će naznačiti linije koje sam crtao … Naravno, koristio sam Revolution boje, jednostavno se koriste i daju lud efekat … Revolution boje mogu da se mešaju sa svim bojama, tako da – ako želimo dugine boje – samo izvolite … Na kosi ostaju od 6 do 8 nedelja. Nemaju bazu u sebi i to su boje sa čistim pigmentima, što podiže razinu na veći nivo.  Dovoljan je samo jedan pramen da ti promeni raspoloženje na lice… 😁 😁 Živi i uživaj u bojama koje mame osmeh na licu 👍👍👍😊😆😊”

 

Ne samo da vesela lica naših frizera pokazuju koliko REVOLUTION  boje mame osmeh na lice, već se možete uveriti kako to izgleda na delu. Šta se dešava kad nemate para ni za šišanje, poznajete fenomenalnog frizera, a on ima jedinstvene uslove – šišaće Vas besplatno ako se POPTPUNO PREPUSTITE i stavite povez preko očiju. 🙂 Video gledajte na linku.

foto: Tibor

tekst: Alfaparf Milano Srbija

Poslednji članci

Stajling priče uz Style Stories - Ivana i Aleksandar

Stajling priče uz Style Stories - Ivana i Aleksandar

July 13, 2021

Dobar običaj je započeti dan dobrim stajlingom. Stajling je način da ispričate priču o sebi. Style Stories je

Revolucija boja

Revolucija boja

June 30, 2021

Eksperimentisanje sa bojama je oduvek deo velikih izazova. Nekonvencionalne boje koje ekplodiraju od život

REVOLUTION NEON

REVOLUTION NEON

May 25, 2021

Dostupne nijanse (7): Electric Red, Dynamic Orange, Atomic Yellow, Shocoking Green, Crazy Blue, Sexy Magenta,

Kalendar objava

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorije članaka

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked