TESORO nastaje kao prirodan trend poslovanja kompanije Parfa Ton, oficijalnog distributera brenda ALFAPARF MILANO u Srbiji.

 

Frizerski salon sa ekskluzivnim konceptom u centru Beograda tako postaje pravo blago ALFAPARF-a. U njemu rade obučeni frizeri sa višegodišnjim iskustvom. U sastavu salona , na prvom spratu, nalazi se prostrana ALFAPARF Akademija koja je iznedrila najbolje frizere u Srbiji. Edukacijom garantujemo kvalitet naših usluga i profesionalizam sa kojim nastupamo na tržištu.

Prateći sve zahtevnije potrebe korisnika, TESORO koncept nudi i nešto više. Radeći sa brendom ALFAPARF pokrivamo sve profesionalne zahteve sa 15 linija proizvoda i preko 400 proizvoda. U skladu sa tim pokrivamo sve ono što čini kompletnu uslugu – boju, tretman, stil, oblik. Takođe, pored žena, mi takođe akcenat stavljamo i na negu muškog dela populacije.

 

Salon je opremljen fantastičnim nameštajem Gamma&Bross, elegantnog i sofisticiranog dizajna. To čini naš ambijent mestom za potpuni užitak.

U prizemlju je smešten i kutak za odmor sa čekaonicom, Lounge bar. Popijte svoje omiljeno piće i uživajte u svakom svom trenutku. Gosti salona mogu uživati u kafi, vinu, šampanjcu…

Na prvom spratu se takođe nalazi poseban VIP kutak. Tu možete potpuno bezbrižno iskoristti bilo koju našu uslugu, imati poseban tretman, bez stresa i vremenskih ograničenja. Pored kvalitetne usluge, ovde možete proslaviti svoje devojačke večeri, venčanje, rođendane , okupiti se sa svojim prijateljicama. Dok frizeri rade svoj posao, pobrinuli smo se za muziku i kompletni ugođaj sa besplatnim pićem. VIP frizerski salon je posebna dimenzija naše priče.

Dobro nam došli!