TESORO nastaje kao prirodan trend poslovanja kompanije Parfa Ton, oficijalnog distributera brenda ALFAPARF MILANO u Srbiji.

 

Frizerski salon sa ekskluzivnim konceptom u centru Beograda tako postaje pravo blago ALFAPARF-a. U njemu rade obučeni frizeri sa višegodišnjim iskustvom. U sastavu salona , na prvom spratu, nalazi se prostrana ALFAPARF Akademija koja je iznedrila najbolje frizere u Srbiji. Edukacijom garantujemo kvalitet naših usluga i profesionalizam sa kojim nastupamo na tržištu.

Prateći sve zahtevnije potrebe korisnika, TESORO koncept nudi i nešto više. Radeći sa brendom ALFAPARF pokrivamo sve profesionalne zahteve sa 15 linija proizvoda i preko 400 proizvoda. U skladu sa tim pokrivamo sve ono što čini kompletnu uslugu – boju, tretman, stil, oblik. Takođe, pored žena, mi takođe akcenat stavljamo i na negu muškog dela populacije.

 

Salon je opremljen fantastičnim nameštajem Gamma&Bross, elegantnog i sofisticiranog dizajna. To čini naš ambijent mestom za potpuni užitak.

U prizemlju je smešten i kutak za odmor sa čekaonicom, Lounge bar. Popijte svoje omiljeno piće i uživajte u svakom svom trenutku. Gosti salona mogu uživati u kafi, vinu, šampanjcu…

Na prvom spratu se takođe nalazi poseban VIP kutak. Tu možete potpuno bezbrižno iskoristti bilo koju našu uslugu, imati poseban tretman, bez stresa i vremenskih ograničenja. Pored kvalitetne usluge, ovde možete proslaviti svoje devojačke večeri, venčanje, rođendane , okupiti se sa svojim prijateljicama. Dok frizeri rade svoj posao, pobrinuli smo se za muziku i kompletni ugođaj sa besplatnim pićem. VIP frizerski salon je posebna dimenzija naše priče.

Dobro nam došli!

Korisne usluge i informacije

7 dana u nedelji

Radimo svakog dana

Besplatno piće

U objektu možete popiti besplatno piće

Dečiji frizer

Sva deca su dobrodošla

Garancija

Garancija na neke/na sve usluge - *pozvati salon za dodatne info

Knjiga utisaka

Knjiga za upisivanje utisaka klijenata

Parking

Parking ispred salona/u neposrednoj blizini

Plaćanje karticom

Sve debitne i kreditne kartice

Alfaparf proizvodi

Proizvodi ALFAPARF MILANO dostupni za prodaju u objektu

Rezervacija

U salonu je obavezna rezervacija ili prethodna najava

VIP prostor

Izdvojeni prostor za specijalne potrebe i klijente

Wi FI

U salonu ima internet mreže

Ocene

Ostavite komentar

Price
Location
Staff
Services
Food
Objavljivanje ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed