PROIZVODI

ŠAMPON PROTIV
OTPADANJA KOSE

Šampon protiv otpadanja kose bez sulfata. Koristi se kao priprema za ampule protiv otpadanja. Blago čisti kožu glave, nakon upotrebe šampona kosa deluje punije.

AMPULE PROTIV
OTPADANJA KOSE

Ampule protiv otpadanja kose za žene. Koriste se u kombinaciji sa šamponom. Deluju na mikrocirkulaciju i time produžavaju vek samog korena kose. Preporuka  je da se koriste u prelazim peiodima (jesen i proleće).

LOSION ZA BALANS
KOŽE GLAVE

Losion, sprej, za balans kože glave. Pomaže kod otpadanja, kod mašćenjakose i kod problema sa peruti. Deluje na principu probiotika, održava balans mikroorganizama na skalpu. Može se koristiti sa sve tri linije i za sve problematike kože glave.

ŠAMPON PROTIV PERUTI

Šampon protiv peruti bez sulfata (masne i suve). Lagano čisti kožu glave, vraća joj balans i sprečava pojavu peruti.

PILING ZA KOŽU GLAVE

Piling za kožu glave koja ima problem sa peruti bilo da je masna ili suva. Nanosi se na prljavu, suvu kosu pred pranje, umasira se i onda se kvasi, dodatno masira, ispira i pere kosa. Blago čisti, uklanja perut i revitalizuje kožu glave.

ŠAMPON ZA MASNU KOŽU GLAVE

Šampon bez sulfata za problem mašćenja kože glave. Blago čisti kožu glave, vraća joj balans i umanjuje lučenje sebuma.

MICELARNI ŠAMPON
ZA OSETLJIVO TEME

Micelarni šampon bez sulfata za osetljivo teme glave. Blago čisti kožu i daje osećaj lakoće na samom skalpu.

LOSION ZA OSETLJIVU
IRITIRANU KOŽU GLAVE

Losion za umirivanje iritiranog i osetljivog temena glave. Može se koristiti odmah nakon pranja, ali i svaki put kada se oseti nelagodnost na skalpu. Bez ispiranja.